Raser mot «Mister Ugly»-vinner: - Jeg er naturlig stygg. Han er bare stygg når han åpner munnen

Ordkrig om hvem som egentlig er Zimbabwes styggeste.

VINNERGLISET:  Milton Sere ble lørdag kåret til vinneren av «Mister Ugly» i Zimbabwe. Ikke alle var enige i at han var den verdige vinnere, og opptøyer og ordkrig oppsto etter kåringen. Foto: AP Photon / NTB Scanpix
VINNERGLISET: Milton Sere ble lørdag kåret til vinneren av «Mister Ugly» i Zimbabwe. Ikke alle var enige i at han var den verdige vinnere, og opptøyer og ordkrig oppsto etter kåringen. Foto: AP Photon / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den noe spesielle kåringen «Mister Ugly» ble lørdag arrangert for fjerde gang i Zimbabwe.

Men arrangementet gikk ikke spesielt rolig for seg.

For da 42 år gamle Milton Sere ble kåret til «Mister Ugly» framfor publikums- og forhåndsfavoritten William Masvinu, tok sistnevnte det tungt.

Masvinu, som har hatt tittelen siden 2012, gikk straks bort til dommerne med sine støttespillere for å klage på avgjørelsen. Så oppsto det regelrett opptøyer.

- Jeg er naturlig stygg. Han er ikke det. Han er bare stygg når han åpner munnen, raste Masvinu, ifølge nyhetsbyrået Associated Press (AP) som var tilstede på arrangementet.

- Aksepter at jeg er styggere Og det var nettopp tennene til vinneren Milton Sere som var utslagsgivende for at han fikk den vanligvis lavthengende tittelen «Mister Ugly». Som man ser av bildet overfor, mangler Sere flere fortenner, og er også i stand til, ifølge AP, å utføre en rekke groteske grimaser.

- De burde bare akseptere at jeg er styggere enn dem, sa Sere ifølge AP, og karakteriserte kritikerne som «såre tapere» mens han tok i mot premiepengene på 500 dollar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer