Raser mot podkast: - Sjikane

Kjendisadvokat Sigurd Klomsæt reagerer kraftig på at han ble kalt klovn i podkasten «Tut & Mediekjør».

SIER IMOT: Advokat Sigurd Klomsæt mener han burde fått lov til å imøtegå påstandene i podkasten «Tut & Mediekjør». Foto: Ralf Lofstad

SIER IMOT: Advokat Sigurd Klomsæt mener han burde fått lov til å imøtegå påstandene i podkasten «Tut & Mediekjør». Foto: Ralf Lofstad

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I siste episode av mediepodkasten «Tut & Mediekjør» var Baneheia-saken og Viggo Kristiansens eventuelle frikjennelse tema.

Som gjest hadde podkasten med seg tidligere Dagbladet-journalist Eivind Pedersen som har fulgt Baneheia-saken tett i en årrekke.

I podkasten kommer Pedersen med en rekke karakteristikker av Klomsæt - som var Baneheia-dømte Viggo Kristiansens advokat i en årrekke.

Det var bransjenettstedet Journalisten som omtalte saken først.

- Klovn

Klomsæt blir blant annet kalt klovn for sin opptreden på en journalistkonferanse i 2008, da han holdt et framlegg om Kristiansens uskyld.

- Han ble ledd nord og ned av hele forsamlingen. Det forstår jeg delvis. Mora til Jan Helge Andersen satt i salen, og tok ordet, og kalte Sigurd Klomsæt for en klovn. Det var det han var. Han skjemte seg ut, sier Pedersen i Journalistens gjengivelse.

Advokaten reagerer sterkt - både på beskyldningene og at han ikke fikk mulighet til å imøtegå dem.

- Jeg reagerer på hvordan han framhever seg selv. På nedrig vis går han til angrep på meg, sier Klomsæt til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.