Raser mot Stormbergs WWF-samarbeid: «Klærne deres brenner med nok tennvæske»

Ulvemotstandere rasende på klesprodusenten Stormberg i sosiale medier.

FÅR REFS: Stormberg-gründer Steinar J. Olsen i Stormberg har møtt mye motstand etter at han annonserte samarbeidet med naturvernorganisasjonen WWF Verdens naturfond. Selv mener han det er viktig at næringslivet støtter opp om det de tror på. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
FÅR REFS: Stormberg-gründer Steinar J. Olsen i Stormberg har møtt mye motstand etter at han annonserte samarbeidet med naturvernorganisasjonen WWF Verdens naturfond. Selv mener han det er viktig at næringslivet støtter opp om det de tror på. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Friluftsgiganten Stormberg har de siste åra gjort seg bemerket med tiltak som å ansette flyktninger, tidligere narkomane og innsatte.

Seinest i fjor kom de også med oppfordring om at personer som hadde gått i nazimarsj i Kristiansand, var velkommen til å jobbe hos dem.

Men selv om tiltakene tidligere har engasjert, er det neppe noen av dem som har provosert så mye som nyttårsløftet selskapet kom med på nyttårsaften.

Ber om boikott

Da publiserte selskapet nyheten om partnerskapet med WWF Norge samt en video der Olsen intervjuer avtroppende WWF-leder Nina Jensen om hvor viktig det er å ta vare på truede dyrearter, skriver Dagens Næringsliv.

I kommentarfeltet på videoen, som i skrivende stund har 150 000 medlemmer, raser imidlertid flere. De fleste av dem som reagerer er jegere og ulvemotstandere, og er spesielt forbanna over samarbeidet fordi WWF saksøkte staten for å få stanset ulvejakta.

Flere kaller organisasjonen for miljøvernterrorister og er åpenbart sterkt uenig i spesielt rovdyrpolitikken.

«Da var det slutt på Stormberg-produkter her i huset. Ønsker dere en heidundrende konkurs i 2018».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer