Raser over ny Pepsi Max-flaske: - Smakte som om brusen hadde gått ut på dato

Hard dom over myk plast.

MAX UFLAKS: Det kom inn 457 kommentarer da Pepsi Max Norge spurte hva deres Facebook-følgere mener om deres nye flaske. Et overveldende flertall av kommentarene var negative. Mange har også skrevet innlegg på sidene, der de klager over mykplasten. Foto: Produsenten
MAX UFLAKS: Det kom inn 457 kommentarer da Pepsi Max Norge spurte hva deres Facebook-følgere mener om deres nye flaske. Et overveldende flertall av kommentarene var negative. Mange har også skrevet innlegg på sidene, der de klager over mykplasten. Foto: Produsenten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har de siste dagene gått varmt på Facebook-siden til Pepsi Max Norge.

Det er tydelig at mange av kundene rett og slett misliker de nye mykplasflaskene til den populære brusen, og da Pepsi Max selv ba om en tilbakemelding på de nye mykplast-flaskene, bruset kommentarfeltet over. I tillegg er det mange kritikere som har publisert på gruppa selv.

«Jeg har jo drukket mye Pepsi Max, men nå blir det mindre. Det smaker plastikk av pepsi maxen i den nye flaska. Kanskje avgir myk plast mer smak enn hard plast? For brusen skulle ikke ha vært gått ut på dato, men den smakte som om den hadde gjort det» skriver en bruker under posten der Pepsi Max spør hva folk synes om den nye flaska.

Like god kvalitet Flere melder at de mener kullsyren forsvinner fort etter flaskene er åpnet, og noen melder til og med at de har helt ut mye av brusen etter åpning.

«Takk til Pepsi Max Norge! Dei nye flaskene var akkurat det påskuddet eg trengte til å redusere/kutte forbruket av Pepsi Max. Mindre smak, mindre kullsyre, upraktiske i bruk! Nå blir det i beste fall ei flaske i ny og ne ...» skriver en bruker på Facebook-siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer