Raser på Twitter: - Ulovlig

Sinnet står i kok for president Donald Trump, som nok en gang tar til Twitter for å lange ut mot valgresultatene.

KOM TILBAKE: En twittermelding fra Donald Trump fra 2016 har på nytt gått i vitalt etter at valgresultatene har blitt kjent. Video: AP/Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Fra 200 000 stemmer til mindre enn 10 000 stemmer. Hvis vi kan revidere det totale antallet stemmer, kan vi lett vinne Arizona også! skriver han.

Delstaten Arizona regnes fortsatt som uavklart av flere medier. Flere har imidlertid utropt Joe Biden til vinner her, blant annet nyhetsbyrået AP og Desicion Desk HQ. Ifølge sistnevnte, som også leverer tall til Dagbladet, leder Biden delstaten med 11 635 stemmer i skrivende stund.

- Tok sin tid!

President Trump langer også ut mot delstaten North Carolina, som han mener har brukt for lang tid på å komme fram til et endelig resultat.

I Alaska har det imidlertid gått i presidentens favør, og delstaten ble markert republikanske onsdag.

- Det tok sin tid! Hvorfor tar det så lang tid for North Carolina? Ser de etter flere stemmesedler så de kan fikse den også? spør han.

Republikansk seierRepublikansk ledelseHelt jevntDemokratisk ledelseDemokratisk seierIngen data/uavklartSist oppdatert: 27.11.2020 04:11Kilde: DDHQ
Ingen data tilgjengelig enda

--

-- valgstemmer

Biden (n%)

n stemmer

Trump (n%)

n stemmer

Trump skriver også at en omtelling ville ha sikret ham seieren i Georgia, hvor Biden leder med knappe 14 000 stemmer. Siden Joe Biden ble utropt som vinner av presidentvalget lørdag, har Trump holdt fast ved at han er valgets rette vinner, og mener valgfusk er årsaken til at Biden dro forbi ham i kampen om 270 valgmenn.

- Pennsylvania og Michigan ville ikke la våre observatører inn i rommene der de telte. Ulovlig! skriver han.

Senest i natt skrev han at seieren fortsatt ville bli hans.

- Vi vil vinne!

- GJØR NOE!

Han langer også ut mot de tidligere FBI-toppene Andrew McCabe og James Comey.

- Ok, jeg har sett nok. Hva skal skje med disse folka (McCabe, Comey og gjengen med foræderske kjeltringer)? skriver Trump.

- De, og mange andre, ble tatt. GJØR NOE! raser han.

Også natt til onsdag gikk Trump til angrep på McCabe og Comey, som han mener begge «må betale prisen» for hva de gjort med FBIs rykte.

For rundt to år siden ble det innledet en gransking av McCabe, som ble anklaget for å ha løyet om å ha godkjent at en ansatt lekket interne opplysninger til ei avis. Saken mot ham ble droppet i februar.

Comey er mannen som satte i gang de første undersøkelsene av russisk innblaning i valgkampen i 2016 og forbindelsene til Trump-kampanjen.

- Andrew McCabe ble avslørt for den han er i Senatet i dag. Han ble fullstendig knust - en ignorant idiot. De flotte folkene i FBI må sikre at han og hans tidligere sjef, James Comey, betaler prisen for hva de har gjort med FBIs rykte, sa Trump natt til onsdag.

ALT OM USAVALGET

Gå til oversikten

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer