Rudy Giuliani

Raseri mot syk Rudy: - Dødstrussel

Donald Trump personlige advokat, Rudy Giuliani har fartet rundt i USA og spredt konspirasjonsteorier. Uten munnbind kan han også ha spredt covid-19.

SVETTEN RENNER: Trumps advokat Rudy Giuliani svettet så mye på pressekonferansen at det rant over på sosiale medier. Video: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): USAs president avslørte selv på Twitter søndag kveld at Giuliani (76) har testet positivt for corona.

- Den beste ordføreren i New Yorks historie, som har jobbet hardt for å avsløre tidenes mest korrupte valg, har testet positivt for kinaviruset. God bedring, Rudy, vi vil jobbe videre!!! skriver Trump på Twitter.

På sykehus

Han sier imidlertid ikke noe om tilstanden til Giuliani, men ifølge nyhetsbyrået AP ble han innlagt på Georgetown University Medical Center i Washington søndag.

Selv retvitret Giuliani kunngjøringen fra Trump. Noen timer seinere kommenterte han selv sin egen tilstand.

- Takk til alle mine venner og følgere for alle bønnene og ønskene om god bedring. Jeg får god hjelp og føler meg bra. Jeg kommer meg raskt og holder meg oppdatert på alt, skriver Giualiani selv på Twitter.

Den siste tida har den tidligere ordføreren reist mye rundt i vippestater som lederen for Trumps juridiske team i deres forsøk på å få omgjort valgresultatet. Seanser i domstoler, i høringer i delstatsforsamlinger og pressekonferanser har fått mye oppmerksomhet. Gang på gang har Giuliani kommet med voldsomme påstander om valgfusk og konspirasjoner uten å legge fram dokumentasjon på dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer