Raserte hus med traktor

Nå får familien som bor i huset støtte av kriseteam, melder NRK.

RAMPONERTE BOLIGHUS: Klokka 17.44 fikk politiet melding om at mannen hadde gått amok med traktoren. Først kjørte han i en annen traktor, deretter gjorde han store skader på et bolighus med det store kjøretøyet.
RAMPONERTE BOLIGHUS: Klokka 17.44 fikk politiet melding om at mannen hadde gått amok med traktoren. Først kjørte han i en annen traktor, deretter gjorde han store skader på et bolighus med det store kjøretøyet.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka 17.44 fikk politiet melding om at mannen hadde gått amok med traktoren. Først kjørte han i en annen traktor, deretter gjorde han store skader på et bolighus med det store kjøretøyet. Ferden var ennå ikke slutt, for mannen stakk av videre i en varebil, melder politiet i en pressemelding.

Da politiet forsøkte å stanse varebilen kjørte mannen inn i politiet. Mannen ble kort tid etter stanset i Etne sentrum hvor han krasjet i en parkert bil. Mannen er nå pågrepet. Ingen andre personer enn den pågrepne selv er fysisk skadet.

- Brukte traktoren som rambukk Politiet har ikke fått undersøkt åstedet eller snakket nærmere med vitner enda. Klokka 20.25 meldte politiet at de nå undersøker åstedet. Det viser seg å være store skader på bolighuset. Mannen som ble pågrepet er i 50 årene og fremdeles på sykehus.

- Huset har fått store skader. Mannen brukte traktoren som rambukk, sier Norunn Byrknes, operasjonsleder ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NRK.

Familien som bodde i huset får nå støtte av et kriseteam, melder NRK.

- En vegg på huset skal visstnok være borte. Familien har opplevd noe forferdelig traumatisk, sier Byrknes til NRK.