Rasiah fryktes drept

Fem etterforskere fra Kripos er nå i Sykkylven for å bistå i arbeidet med å finne den 35 år gamle tamilen Rajakumaran Rasiah. Han har vært savnet siden søndag 3. oktober. Politiet frykter at 35-åringen kan ha blitt drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fem etterforskere fra Kripos bistår nå politiet i letingen etter Rajakumaran Rasiah. Kripos fikk anmodning om teknisk bistand for to dager siden. I går ba politiet på Sunnmøre om taktiske etterforskere.

- Jeg får si det på denne måten: Utifra de opplysningene vi fikk, valgte vi også å sende opp taktiske etterforskere, sier Kripos-sjef Arne Huuse.

Skulle treffe ukjent

Rasiah ble sist sett ved ferjeleiet ved Aursneset ved 09.40-tida den morgenen han forsvant. Da var han på vei til Ålesund for å treffe en ukjent mann.

- Vi har fått opplysninger som har gjort oss usikre på om det kan ligge noe kriminelt bak forsvinningen, sier politiinspektør Yngve Skovly til Dagbladet: på nettet.

- Hvis det hadde vært temmelig opplagt at det var snakk om en vanlig forsvinning, ville vi nok ikke kontaktet Kripos. Det skal mer til enn det, sier han.

Utover det vil han ikke kommentere opplysningene.

Dør til dør

Kripos kom til Sykkylven ved 11-tida i formiddag. Akkurat nå holder de på å gjøre seg kjent med saken, sier Skovly.

- Det har ikke vært noen spesiell utvikling i saken i dag. Vi skal legge opp en strategi for hvordan vi skal jobbe videre. I går gjennomførte vi en dør-til-dør-aksjon, men det kom ikke fram noe spesielt nytt. Nå vil vi begynne med mer taktisk og teknisk etterforskning.

Etterlyser bil

En eller to dager før han forsvant dro tamileren til Ålesund-området for å levere en bil, som han skulle prøve å selge for en annen person.

Politiet etterlyste den sølvgrå Mitshubishien.

- Den er sjekket ut av saken, sier Skovly.

Politiet holder foreløpig kortene tett inn til brystet, men avholder pressekonferanse i Sykkylven klokka 18.00.

Den savnede bodde i dette huset i Sykkylven.
SAVNET: Rajakumaran Rasiah

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer