Hollywood-skuespiller om Trump:

- Rasistisk idiot

Skuespiller Janelle Monáe mener Trump bør stilles for riksrett.

RASER: Skuespiller Janelle Monáe er blant annet kjent fra filmen «Moonlight». Foto: O'connor / Pa Photos / NTB Scanpix
RASER: Skuespiller Janelle Monáe er blant annet kjent fra filmen «Moonlight». Foto: O'connor / Pa Photos / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg er sikker på at denne rasistiske idioten kunne drept noen live på Twitter i Det hvite hus, og dere ville sagt, «når han dreper noen, så bekrefter han sitt budskap om splittelse. Vi må jobbe sammen og reflektere», raser skuespiller Janelle Monáe på Twitter, og ber om at den amerikanske presidenten stilles for riksrett.

Skuespillerens uttalelser kommer i etterkant av at Trump ba demokratiske kongresskvinner om å «dra tilbake dit de kom fra».

Presidenten navnga ingen konkrete personer, men beskjeden har blitt tolket som et angrep på de fargede kongresskvinnene Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, Rashida Tlaib and Ayanna Pressley. Disse kvinnene har nylig vært kritisk til presidentens innvandringspolitikk, skriver The Independent.

- Hatefullt og splittende

Monáe er langt fra den eneste Hollywood-kjendisen som har luftet sine tanker om Trumps kontroversielle Twitter-meldinger.

- Det eneste som er verre enn å være full av hat og rasisme, er å bruke dette til å aktivere din egen base (...) i et forsøk på å mate ditt umettelige ego, skriver skuespiller Chris Evans.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer