Raske penger - brå død

Eivind Johansen tjente store penger på torpedooppdrag for finanstopper. Men han gikk heller ikke av veien for småoppdrag i snuskete bakrom. På sin ferd blant høy og lav i Oslo, ble han selv en kjendis på hovedstadens insteder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Flukten endte med drap på Eivind (30)

«Bare et tidsspørsmål før første politimann blir drept»

- Drapet vil virke avskrekkende

Johansen, som trivdes best blant finanskjendiser og trendsettere, ble skutt og drept i lokalene til en shabby MC-klubb på Alnabru i Oslo.

Bilen han ankom klubblokalet i, var en råflott, sølvfarget Audi A8. Den hadde Johansen lånt av investoren Kristian Helgesen kvelden før. Helgesen har blant annet en liten investorgruppering i London.

- Ikke pant

- Etter drapet, rømte MC-folka i Audien. Den ble kjørt til vrak, og etterlatt i ei grøft på Lambertseter. Politiet ville selvsagt vite hvorfor min bil var benyttet i en så grusom sammenheng. Forklaringen er enkel;

Jeg og Eivind møttes på mandagskvelden. Vi hadde det hyggelig, og han fikk låne bilen min. Jeg hadde privat omgang med Eivind,og det er tull, som enkelte hevder, at han tok bilen i pant på grunn av gjeld. Jeg har utelukkende opplevd Eivinds positive sider. Jeg kjenner kona og barna hans. De har det tungt nå. Drapet er fryktelig tragisk, sier Kristian Helgesen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer