LETER ETTER DRØMMEJENTA: Rasmus møtte kjærligheten på Roskilde, men glemte å spørre om nummeret hennes. Nå har han hengt opp plakater på festivalområdet i et håp om å finne henne igjen. Foto: Privat
LETER ETTER DRØMMEJENTA: Rasmus møtte kjærligheten på Roskilde, men glemte å spørre om nummeret hennes. Nå har han hengt opp plakater på festivalområdet i et håp om å finne henne igjen. Foto: PrivatVis mer

Leter etter kjærligheten på Roskilde

Rasmus ble stormforelsket i jente fra Nord-Norge - nå gjør han alt for å finne henne igjen

- Jeg klarer ikke slutte å tenke på deg.

- I går danset jeg med en jente fra Nord-Norge, og jeg vil så gjerne se henne igjen.

Slik begynner Facebook-posten til Rasmus Madsen som i skrivende stund har blitt delt i overkant av 3500 ganger.

I teksten etterlyser han en jente han møtte under en fest på Roskilde-festivalen, og sammen med teksten har han lagt ved tre bilder av noen selvskrevne plakater han har hengt opp rundt på festivalområdet.

Møttes i «drømmebyen»

ETTERLYSNING: Den norske jenta er etterlyst på flere plakater rundt på festivalområdet. Foto: Privat
ETTERLYSNING: Den norske jenta er etterlyst på flere plakater rundt på festivalområdet. Foto: Privat Vis mer

Plakatene som er hengt opp rundt på festivalområdet er datert til torsdag 5. juli, dagen etter at paret møttes på festivalområdet kalt «Dream City», eller «Drømmebyen» på norsk.

- En perfekt jente fra Nord-Norge, blondt hår, elsker å danse og ta kalde dusjer. Jeg leter etter henne. Vi møttes i går natt, og danset til sola sto opp. Jeg må se deg igjen, jeg klarer ikke slutte å tenke på deg. Du gir livet mitt mening, du gjør varmt til kaldt, og tristhet til lykke. Ring meg, skriver Rasmus på den ene plakaten han har hengt opp.

På de to andre plakatene oppfordrer han andre festivaldeltakere til å lete etter henne, og beskriver hvordan jenta ser ut.

Fem dager senere har fremdeles ikke jenta tatt kontakt, og nå håper han at det å spre budskapet til Norge kanskje kan hjelpe ham med å finne henne.

Kysset farvel

Rasmus hadde egentlig vært på vei tilbake til teltet for å ta en tidlig kveld, da han fikk øye på ei jente med blondt hår som sto og stirret i bakken. Det var noe med henne som fanget interessen hans, forteller han til Dagbladet.

- Jeg spurte henne om hun ville danse i stedet, og heldigvis tok hun tak i hånden min, sier Rasmus til Dagbladet, før han legger til:

- Jeg elsket smilet hennes. Jeg ville bare se henne smile hele natta gjennom, for jeg ble så glad av å se på henne.

Rasmus forteller at hun danset veldig bra, og at folk la merke til henne på dansegulvet. Etter å ha danset gikk de rundt til forskjellige områder på festivalen, og de to skal ha gått rundt og snakket til sola sto opp.

Artikkelen fortsetter under videoen.

TRADISJON: Se det legendariske nakenløpet på Roskildefestivalen i Danmark. Video: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Før de skilte lag delte de et kyss, og Rasmus ble stående å se etter henne i ti minutter før han gikk sin vei.

- Det kom flere bort til meg og spurte om alt var bra, fordi jeg bare sto der, og da svarte jeg «Nei, jeg er forelsket!», sier han.

Ettersom Rasmus glemte å spørre jenta om telefonnummeret hennes, bruker han nå plakatene på festivalområdet, samt sosiale medier, for å spore henne opp.

- Det er fantastisk å se hvor mange som hjelper til. Nå er det faktisk en mulighet for at hun ser beskjeden min, sier Rasmus.