Fant jente etter massiv leteaksjon

Rasmus gjorde alt for å finne sin nord­norske kjærlighet. Så kom svaret

- Takk for dansen.

LETTE ETTER DRØMMEJENTA: Rasmus ble forelsket på Roskilde, men glemte å spørre om nummeret før jenta forsvant. Etter en massiv leteaksjon fant han henne igjen, men hun var ikke interessert. Foto: Privat
LETTE ETTER DRØMMEJENTA: Rasmus ble forelsket på Roskilde, men glemte å spørre om nummeret før jenta forsvant. Etter en massiv leteaksjon fant han henne igjen, men hun var ikke interessert. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Etterlysningen, jakten og eventyret er over. Hun har tatt kontakt og skrevet til meg.

Det forteller Rasmus Madsen til Dagbladet. Svaret kom to dager etter at artikkelen om hans jakt på drømmedama han hadde møtt på Roskilde ble publisert.

Etter at danske Rasmus møtte ei jente fra Nord-Norge på festivalen, fikk han nemlig blod på tann, og bestemte seg for at han måtte se henne igjen. Nå har hun tatt kontakt, men svaret ble ikke helt som han hadde håpet på.

- Takk for dansen

- Hun sa takk for natta, og takk for dansen, men hun følte altså ikke det samme for meg som jeg gjorde for henne, forteller Rasmus til Dagbladet.

Selv om han innrømmer at det ikke er morsomt å bli avvist, tar han det hele med fatning.

- Kjærligheten finnes i mange former og farger, og jeg tror ikke dette er min siste reise. Dette var en liten hump i veien, men et historisk punkt på min vei videre gjennom livet. Jeg må bare takke alle som har heiet på kjærligheten og hjulpet meg med å spre dette, sier han.

Han forteller at både han og jenta er overrasket over hvor stor oppmerksomhet den lille historien deres hadde fått, både på selve festivalområdet og på sosiale medier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer