Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant jente etter massiv leteaksjon

Rasmus gjorde alt for å finne sin nord­norske kjærlighet. Så kom svaret

- Takk for dansen.

LETTE ETTER DRØMMEJENTA: Rasmus ble forelsket på Roskilde, men glemte å spørre om nummeret før jenta forsvant. Etter en massiv leteaksjon fant han henne igjen, men hun var ikke interessert. Foto: Privat
LETTE ETTER DRØMMEJENTA: Rasmus ble forelsket på Roskilde, men glemte å spørre om nummeret før jenta forsvant. Etter en massiv leteaksjon fant han henne igjen, men hun var ikke interessert. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Etterlysningen, jakten og eventyret er over. Hun har tatt kontakt og skrevet til meg.

Det forteller Rasmus Madsen til Dagbladet. Svaret kom to dager etter at artikkelen om hans jakt på drømmedama han hadde møtt på Roskilde ble publisert.

Etter at danske Rasmus møtte ei jente fra Nord-Norge på festivalen, fikk han nemlig blod på tann, og bestemte seg for at han måtte se henne igjen. Nå har hun tatt kontakt, men svaret ble ikke helt som han hadde håpet på.

ETTERLYST: Slik så den ene plakaten fra festivalområdet ut. Rasmus omtalte henne blant annet som «en perfekt jente». Foto: Privat
ETTERLYST: Slik så den ene plakaten fra festivalområdet ut. Rasmus omtalte henne blant annet som «en perfekt jente». Foto: Privat Vis mer

- Takk for dansen

- Hun sa takk for natta, og takk for dansen, men hun følte altså ikke det samme for meg som jeg gjorde for henne, forteller Rasmus til Dagbladet.

Selv om han innrømmer at det ikke er morsomt å bli avvist, tar han det hele med fatning.

- Kjærligheten finnes i mange former og farger, og jeg tror ikke dette er min siste reise. Dette var en liten hump i veien, men et historisk punkt på min vei videre gjennom livet. Jeg må bare takke alle som har heiet på kjærligheten og hjulpet meg med å spre dette, sier han.

Han forteller at både han og jenta er overrasket over hvor stor oppmerksomhet den lille historien deres hadde fått, både på selve festivalområdet og på sosiale medier.

- Vi er begge forbløffet over at historien har nådd så langt. Jeg er evig takknemlig for at så mange hjalp meg med å dele den, slik at jeg faktisk kom i kontakt med henne. Jeg hadde aldri sett for meg å havne i norske medier på grunn av en kjærlighetshistorie, sier han.

Massiv leteaksjon

Rasmus var på vei tilbake til teltet på festivalområdet for å ta en tidlig kveld da han fikk øye på ei jente som sto og stirret i bakken. Det var noe med henne som fanget interessen hans, og før han visste ordet av det, hadde han invitert henne med for å danse.

De to endte opp med å danse hele kvelden gjennom, og før kvelden var omme, hadde Rasmus falt pladask for henne.

- Jeg elsket smilet hennes. Jeg ville bare se henne smile hele natta gjennom, for jeg ble så glad av å se på henne, forklarte Rasmus til Dagbladet mens han fremdeles lette etter den mystiske jenta.

Da kvelden var omme, viste det seg at han hadde glemt å be om nummeret hennes, og det førte til en massiv leteaksjon ved hjelp av plakater på festivalområdet og en deling på Facebook. Posten, som ble delt i overkant av 4000 ganger, er nå slettet.

Artikkelen fortsetter under videoen.

TRADISJON: Se det legendariske nakenløpet på Roskildefestivalen i Danmark. Video: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

- Jeg slettet posten nå i ettertid. Det er ikke noe poeng å lete etter en person som allerede er funnet, sier han til Dagbladet.

- Ei perfekt jente

Plakatene på festivalområdet ble hengt opp allerede 5. juli, dagen etter at de møttes. På plakatene beskrives jenta fra Nord-Norge blant annet som «ei perfekt jente».

- Ei perfekt jente fra Nord-Norge, blondt hår, elsker å danse og ta kalde dusjer. Jeg leter etter henne. Vi møttes i går natt, og danset til sola sto opp. Jeg må se deg igjen, jeg klarer ikke slutte å tenke på deg. Du gir livet mitt mening, du gjør varmt til kaldt, og tristhet til lykke. Ring meg, skrev Rasmus på den ene plakaten han hengte opp.

På de to andre plakatene oppfordret han i stedet andre festivaldeltakere til å lete etter henne, og beskrev samtidig hvordan hun så ut.

Sju dager seinere tok altså jenta kontakt med ham, men dessverre endte det ikke i noen lykkelig kjærlighetshistorie for de to.

- Selv om det ikke endte med kjærlighet, vil jeg takke dere alle for hjelpen. Jeg vil takke for at dere heier på kjærligheten. Nyt den, omfavn den, og elsk den, sier Rasmus til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media