LANDSSTYREMØTE I DAG: Stortingsrepresentant Rasmus Hansson åpnet landsstyremøtet til Miljøpartiet De Grønne (MDG) med å kritisere de andre partiene for «bitching og pirking i skatte- og avgiftspolitikken».Foto Stein J Bjørge
LANDSSTYREMØTE I DAG: Stortingsrepresentant Rasmus Hansson åpnet landsstyremøtet til Miljøpartiet De Grønne (MDG) med å kritisere de andre partiene for «bitching og pirking i skatte- og avgiftspolitikken».Foto Stein J BjørgeVis mer

Rasmus Hansson: - De andre partiene bare bitcher

Stemte for ny selskapsskatt av taktiske grunner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stortingsrepresentant Rasmus Hansson åpnet landsstyremøtet til Miljøpartiet De Grønne (MDG) med å kritisere de andre partiene for «bitching og pirking i skatte- og avgiftspolitikken».

 - Vi krever mye mer enn den bitchinga og pirkinga som de andre partiene bedriver innen skatte- og avgiftspolitikken, sa Hansson i åpningstalen lørdag.

Rett før hadde han utdypet at det var taktiske vurderinger som lå til grunn for at MDG nylig stemte for å redusere selskapsskatten fra 25 til 23 prosent, noe som ikke er i tråd med partiets primære standpunkt.

- Det gjorde vi fordi vi er et strategisk parti. En stemme mot, ville vært en gavepakke til alle de andre om å rope «næringsfiendtlig» mot oss. Vi gidder ikke gi bort den billige gevinsten, sa Hansson.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram