USA

Raste ned i vekt etter Trump-exit

Tidligere CIA-direktør og utenriksminister Mike Pompeo har gått ned over 40 kilo siden han og Trump tapte valget.

SLANKET: Mike Pompeo var utenriksminister under Donald Trump. Etter det har han rast ned i vekt. Foto: Yuri Gripas / UPI / Shutterstock / NTB
SLANKET: Mike Pompeo var utenriksminister under Donald Trump. Etter det har han rast ned i vekt. Foto: Yuri Gripas / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Mike Pompeo var USAs utenriksminister i nesten to år under Donald Trump. Før det var han direktør i den beryktede etterretningsorganisasjonen CIA.

Men etter at Trumps regjering, og dermed han, gikk av 20. januar 2021, har toppolitikeren fått langt bedre tid enn han har hatt på mange år.

Det har gitt ham anledning til å legge om livsstilen, sier han selv til flere amerikanske medier.

I et direktesendt intervju med Fox News sa han at han hadde gått ned hele 41 kilo de siste seks månedene, ifølge britiske The Guardian.

Bygde treningsrom

Han understreket at han har gjort dette selv, ved å bygge et lite treningsrom i kjelleren hjemme, samt kutte ut karbohydrater og prøvde å spise mindre porsjoner.

Treningsrommet skal blant annet inneholde en ellipsemaskin og noen manualer.

- Jeg prøvde å komme meg ned der fem-seks ganger i uka, og bli en rundt en halvtime, sier Pompeo til Fox News og legger til:

- Og det var ingen vitenskapelig rundt det. Det var ingen trenger, ingen ernæringsekspert. Det var bare meg.

SIGNERTE: Tidligere president i USA, Donald Trump, skulle bare signere en baseball under kampen mellom Atlanta Braves og Houston Astros. Video: TikTok. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet. Vis mer

Han sier at endringen ikke var så krevende.

- Jeg begynte å trene. Ikke hver dag, men nesten hver dag, også begynte jeg å spise riktig, så begynte kiloene å forsvinne, sier han til New York Post.

- Jæklig mye mindre stress

En rekke slankeeksperter og trenere mener at vektnedgangen til Pompeo - dersom han faktisk har gjort det på den måten han sier - er svært oppsiktsvekkende.

En av dem er fitness-veteran Milo Bryant. Han mener at den reduserte stressmengden kan ha vært en faktor av betydning.

- Fra et stress-standpunkt: Han jobber ikke lenger for Trump. Det kan være noe som gjør at han blir utsatt for jæklig mye mindre stress, noe som igjen kan gjøre at han ikke holder på vekta på grunn av det, sa Bryant til The Guardian.

Pompeo forteller at han har gått fra å spise pannekaker og annen usunn mat, til å heller bestille eggehviter og kalkunbacon når han er på tur med familien.

Han understreker også at han har bestemt seg for å gå ned i vekt av helsemessige årsaker, ikke fordi han sikter mot en presidentvalgkamp.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer