Råtnet ikke på seks måneder

Hamburgermenyen fra McDonald's så nesten like bra ut som dagen den ble kjøpt.

Overrasket: Kunstneren Sally Davies (54) ble overrasket da hun så hvor lite som hadde skjedd med hamburgeren etter flere måneder på en hylle i leiligheten. Illustrasjonsfoto: AP/Scanpix
Overrasket: Kunstneren Sally Davies (54) ble overrasket da hun så hvor lite som hadde skjedd med hamburgeren etter flere måneder på en hylle i leiligheten. Illustrasjonsfoto: AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Se Dagbladets egen test her!(Dagbladet): Etter seks måneder i Sally Davies leilighet på Manhattan, så hamburgeren fra McDonald's nesten like fersk ut som dagen den ble kjøpt, skriver Daily Mail.

Kunstneren Sally Davies var nysgjerrig på hva som ville skje om hun lot en meny fra hurtigmatkjeden ligge og råtne. Det var hvertfall tanken da hun startet eksperimentet.

Lukten forsvant Hun opprettet derfor «The happy Meal Project». Hun kjøpte inn en hamburgermeny fra kjeden, la det hele på en asjett i stua, og tok et bilde av dette hver eneste dag i seks måneder.

- Jeg kjøpte maten 10. april og satte det på en hylle i stua. Det første som slo meg var at dag to av eksperimentet sluttet det å lukte av maten. Selv hundene sluttet å sirkulere under hylla, forteller Davies.

Plastikk Hun ble overrasket da hun så at hamburgeren og chipsen ikke viste tegn til å mugne da to uker hadde passert. Chipsen kroket seg litt, mens selve kjøttstykket tørket inn og ble mindre. Bortsett fra dette, så det hele rimelig likt ut.

- Nå etter seks måneder er det som å ta i plastikk. Den eneste forskjellen med maten fra den var fersk er at det hele har blitt hardt som stein, forteller Davies.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer