Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Råttent gjort av Take That!

FORNEBU (Dagbladet): Tre hundre Take That-fans opplevde årets største skuffelse i går kveld: Etter at de hadde ventet i mange timer, endte det hele med at de fire popheltene av sikkerhetsmessige grunner ble smuglet ut av Fornebu - uten å møte sine trofaste fans.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokka 22.15 var Gary, Jason, Howard og Mark fortsatt de kuleste av de kule popstjernene. Et kvarter seinere var det ikke mange pene ord å høre om den snart oppløste kvartetten.

Sviktet

- Dette er råttent gjort! De har sviktet fansen noe enormt! Vi har ventet på dem i fem år, og så vil de ikke møte oss! De er blitt drittsekker etter at bandet splittet opp, sa en gråtkvalt jente da det endelig var gått opp for dem at Take That ikke kom gjennom den vanlige ankomsthallen.

Den avgjørelsen ble tatt av sikkerhets- og kapasitetsmessige grunner: Skuddramaet noen timer før gjorde at politiet ikke hadde mannskap nok til å garantere for sikkerheten inne i hallen.

«Hello»

British Airways-flyet fra London landet i rute på Fornebu, men Take That og reisefølget på tolv personer ble geleidet ned trappa, ut på rullebanen og inn i en ventende van. Men det skjedde ikke uten nykker fra stjernene.

Da Take That fikk høre at pressen ventet på rullebanen, nektet de å komme ned før fotografene hadde fjernet seg. Først da kom de, og vi fikk vårt lille intervju.

- Hello, sa Jason, og smilte.

- Hello, svarte vi, og smilte tilbake. Og så var de borte, på vei til passkontroll og toll i en helt annen bygning på flyplassområdet.

Vantro

Inne i ankomsthallen nektet de forventningsfulle frammøtte å tro at Take That hadde sviktet. Det var kommet jenter fra Bodø i nord og Stavanger i vest, med kosedyr og blomster som de skulle gi til heltene. Mange hadde ventet siden klokka var tolv på dagen, og da de forsto at det hadde vært forgjeves ble det en slags hysterisk vantro hos enkelte, og tårene rant i strie strømmer.

- Det var kjempedårlig gjort av dem, sa den mest diplomatiske fanen.

Og så, til slutt, kom den definitive beskjeden på skjermene i ankomsthallen: GRUPPEN TAKE THAT HAR FORLATT FORNEBU sto det aller nederst, TAKE THAT med blinkende bokstaver. Da var det gråtende fans både i og utenfor ankomsthallen.

I dag skal Take That gjøre opptak til TV-programmet «Midt i smørøyet». Da skal de framføre den nye (og siste) singelen «How Deep Is Your Love». I kveld reiser de igjen - til København og enda et TV-program. Én ting er i hvert fall sikkert: Take That kommer aldri tilbake til Norge.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media