ØNSKET:  Johansen har stor støtte blant de tillitsvalgte i Groruddalen, skrev lokalavisen Akers Avis Groruddalen i helgen. Foto: NTB Scanpix.
ØNSKET: Johansen har stor støtte blant de tillitsvalgte i Groruddalen, skrev lokalavisen Akers Avis Groruddalen i helgen. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

Raymond Johansen ønsket som byrådslederkandidat

Sterk støtte fra flere parter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arbeiderpartiet i Oslo Øst vil ha partisekretær Raymond Johansen (Ap) som byrådslederkandidat i Oslo til lokalvalget neste år Også lederen i Aps største lokallag mener han er en sterk kandidat.

Johansen har stor støtte blant de tillitsvalgte i Groruddalen, skrev lokalavisen Akers Avis Groruddalen i helgen. De har intervjuet flere sentrale personer i dalens lokallag, som bekrefter at de ønsker seg Johansen, som byrådslederkandidat.

Etter det Dagsavisen erfarer har lanseringen falt i god jord i brede lag i Oslo Ap. Karl Per Olsen, bydelsleder i Stovner Arbeiderparti, er helt klar på at han støtter Johansen

- Han gjør en utrolig god og viktig jobb for Arbeiderpartiet, og han har kunnskapene som trengs, sier Olsen, som tror Libe Rieber-Mohn som ordførerkandidat og Johansen som byrådslederkandidat kan bli et godt lag.

Også leder av Oslo Arbeidersamfunn, Aps største lokallag, Fredrik Mellem synes Johansen er et interessant navn.

- Han er en veldig sterk kandidat. Han har vært partisekretær lenge, samtidig som han har en veldig solid Oslo-bakgrunn. Han har både vært Oslo-byråd og vært sportslig leder i Vålerenga, sier Mellem til Dagsavisen.

Johansen selv synes det er hyggelig å bli nevnt, men er klar på at han nå er valgt som partisekretær fram til landsmøtet 2015.

- Det er et verv jeg trives godt med og mitt fokus er å lede organisasjonen slik at vi gjør et best mulig valg i 2015 og 2017, sier han.

Nominasjonskomiteen i Oslo nedsettes i begynnelsen av september. Prosessen skal være ferdig i november i år.

(NTB)