Razzia i nye Lime-butikker i stor hasj-sak i Oslo

Væpnet politi slo til mot personer tilknyttet butikker og flere titalls andre siktede.

RANSAKING: Her bryter etterforskere opp ventilasjonsanlegget i en av dagligvarebutikkene. Foto: ANITA ARNTZEN
RANSAKING: Her bryter etterforskere opp ventilasjonsanlegget i en av dagligvarebutikkene. Foto: ANITA ARNTZEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I en aksjon som har vært under planlegging i flere uker, gikk i morges bevæpnet politi til aksjon på flere titalls adresser i osloområdet. Over hundre tjenestemenn deltok i aksjonen.

Minst 20 personer er siktet i saken og store mengder hasj beslaglagt, etter det Dagbladet erfarer. Hovedmennene i saken har i lang tid vært i søkelyset som et sentralt ledd i hasjomsetning på østkanten i Oslo, og etterforskerne mener nå å ha rullet opp også store deler av selgernettverket deres.

- Vi gjennomfører en stor samordnet politiaksjon opp mot narkotikaomsetning i Oslo. Aksjonen pågår fremdeles, og er resultatet av en lengre etterforskning, sa innsatsleder Lise Dunham i oslopolitiet til Dagbladet i 13-tida.

Nye Lime-razziaer Blant annet tok politimannskapene seg i dag inn i en Lime Minipris-butikk på Grønland i Oslo og en tidligere Lime-butikk på Majorstua. Da Dagbladet var på stedet i ettermiddag, gjorde politiet blant annet søk med narkotikahunder og saumfarte butikklokalene fra gulv til tak, inkludert ventilasjonsanleggene.Flere personer som knyttes til butikklokalene, er pågrepet. Etterforskerne kommer nå til å undersøke om penger fra den antatte narkoomsetningen kan knyttes til butikkdriften.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer