Reagerer på voldelig natt i Oslo

Flere ble pågrepet i Oslo i natt, etter flere slagsmål hvor personer gikk til angrep på politiet.

- AMPER STEMNING: Operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Gjermund Stokkli, advarte mot amper stemning i området Oslo S/Storgata i natt. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
- AMPER STEMNING: Operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Gjermund Stokkli, advarte mot amper stemning i området Oslo S/Storgata i natt. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Natt til søndag opplevde politiet i Oslo en forholdsvis mer voldelig natt enn vanlig. På grunn av flere slagsmål, og vold mot politiet, gikk de ut og advarte mot amper stemning i Oslo sentrum.

- Det er fortsatt mange ungdommer ved Oslo S/Storgata, og det er amper stemning i hele området. Mange av dem er ganske trøblete ungdom som oppfører seg ufint, advarte operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Gjermund Stokkli, omtrent klokka 02.30 i natt.

Da opplyste han om at de patruljerte med flere enheter i sentrumsområdet for å forebygge uønskede hendelser, og for å sørge for at folk oppførte seg ordentlig.

Likevel brøt det ut nye slagsmål seinere på natta.

Slagsmål i Storgata

To av nattas hendelser skiller seg ut som særlig alvorlige:

Like over klokka 01. natt til søndag fikk politiet melding om at flere personer var involvert i et slagsmål i Storgata i Oslo sentrum.

- Da vi ankom stedet, stoppet ikke slagsmålet. I stedet endte det med at de involverte begynte å slåss mot politiet, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Gjermund Stokkli, til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer