Reagerer sterkt på funn i turområde

Anita Holmberg advarer andre hundeeiere etter søndagsturen i Skjeberg. I kanten av stien fant hun en pølsebit, der en spiker skal ha vært godt skjult på innsida.

PØLSE MED SPIKER: Spikeren skal ha befunnet seg godt plantet inni pølsa da valpen Eva snuste seg fram til den. Foto: Privat
PØLSE MED SPIKER: Spikeren skal ha befunnet seg godt plantet inni pølsa da valpen Eva snuste seg fram til den. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Anita Holmberg gikk søndag tur med sin seks måneder gamle valp Eva på en populær tursti i Sarpsborg, da hun fant pølsebiten.

Det var riktignok Eva som fant den først, der den lå litt utenfor stien, omgitt av brunt gress. Hundeeieren forteller at hun i utgangspunktet fryktet hoggorm, da hun rykket til og røsket pølsebiten fra hunden.

- Jeg passer nok litt i overkant på dette, som har hunder som spiser alt de kommer over, men det var rein flaks at jeg klarte å få revet den bort, sier Holmberg til Dagbladet.

Hun beskriver pølsebiten som fersk og rett skåret. Det vekket mistanke.

Derfor, forteller hun, presset hun en kongle inn i den, og ut kom en spiker som skal ha vært godt skjult på innsida.

Holmberg er overbevist om noen har stappet spikeren i pølsebiten, og lagt den i turområdet i Skjeberg, mot Krysstjern, med viten og vilje.

Hun har vært redd for at noe sånt skulle skje i hennes nærområde, etter å ha hørt om liknende funn tidligere.

NRK har blant annet omtalt hendelser i Trondheim og i Alta, der hunder eller deres eiere har funnet pølsebiter med spiker og glasskår på tur.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer