Reaksjoner fra leserne

Trygve Hegnars angrep på kvinnekvotering engasjerte begge kjønn til debatt på Dagbladet.no i går. Her er et knippe sitater fra innleggene:

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Menn må ha kontroll for å dekke over alle sine svakheter, derfor tar de makten og undertrykker kvinner.» (Ann Kristin)

«Enhver form for kvotering er det motsatte av likestilling! At Jens vil ha en kvote på kvinnelige ledere er ikke annet enn provoserende. Tror han det blir lettere/mer attraktivt å være leder dersom man har fått stillingen pga. kvotering?» (Roger H)

«Den dagen jeg får en jobb fordi jeg er jente og ikke fordi jeg er god nok, da føler jeg meg skikkelig diskriminert.» (Grete)

«Hele dette tullet om kvotering basert på kjønn fornekter det enkle faktum at menn og kvinner er forskjellige.» (jaja)

«Det er veldig tøft å være kvinnelig leder, nettopp fordi man møter holdninger fra menn som Hegnar gir uttrykk for. Faktum er at de fleste toppledere ikke ønsker kvinner i ledende posisjoner fordi de oppfatter dem som en trussel.» (Kvinnelig leder)

«Jeg tror at kvinner er mer opptatt av å ha et liv utenom jobben også. Jeg vet i hvert fall at jeg ikke har tenkt å jobbe meg {lsquo}i hjel', det er så mye mer jeg vil ha ut av livet enn bare jobb.» (Vibeke)

«Kan langt på vei si meg enig med Hegnar. Kvinnfolka legger skylda på menn, fordi ingen kvinner er ledere. De må jaggu meg feie for eige dør.» (Eirik)