Rebecca (15) forsvant. Nå har mysteriet tatt en dyster vending

15 år gamle Rebecca Reusch forsvant fra søsterens hjem for halvannen uke siden. Nå er søsterens ektemann siktet for drap.

FORSVUNNET: Rebecca Reusch ble meldt savnet mandag 18. februar. Siden har ingen sett henne. Foto: Politiet
FORSVUNNET: Rebecca Reusch ble meldt savnet mandag 18. februar. Siden har ingen sett henne. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Fredag ettermiddag ble ektemannen løslatt fra varetekt. Politiet sier at hans forklaring ikke helt stemmer med de faktiske funnene i parets hjem, men at de ikke har håndfaste bevis. Han har fremdeles status som mistenkt, skriver Bild.

I nesten to uker har politiet i Berlin jobbet med å finne ut hva som har skjedd med 15 år gamle Rebecca Reusch.

Storavisa Bild skriver at hun mandag 18. februar skulle på skolen som vanlig etter å ha overnattet hos sin eldste søster, men at hun aldri dukket opp.

Det ble startskuddet for en omfattende leteaksjon uten at politiet har klart å kartlegge hva som skjedde med tenåringen. Det eneste de har funnet er ei t-skjorte som skal tilhøre Reusch.

Forsvinningen har fått massiv oppmerksomhet i Tyskland.

Torsdag kveld fikk politiet et gjennombrudd i saken da en person ble pågrepet og siktet for drap. Bild skriver at den arresterte mannen er søsterens ektemann - 15-åringens svoger.

Mannen skal selv ha kommet hjem fra en fest tidlig den morgenen, og har gjentatte ganger blitt avhørt som vitne i forsvinningssaken. Her skal han tidligere ha forklart at hun hadde forlatt hjemmet deres da han sjekket klokka 08.30 på morgenen.

Hans kone - Rebeccas søster - forlot huset tidligere denne morgenen.

Det er uklart hva som er foranledningen til at mannen nå har fått status som mistenkt.

Det siste sporet politiet har etter 15-åringen er at mobilen skal ha vært logget på det trådløse nettverket hjemme hos søsteren og ektemannen i tidsrommet 6 og 8 på morgenen, men da moren hennes forsøkte å ringe henne kvart over sju var telefonen avslått.

Rebeccas far, Bernd Reusch, gikk tidligere denne uka ut og sa at det var helt utenkelig at datteren hans skal ha rømt hjemmefra.

- Hun ringte bestandig, selv om hun bare ble en halvtime sein, sa han til Bild.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer