Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rebecca (2) druknet da pappa kysset elskerinnen

Slapp taket i barnevogna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): I en rettslig høring denne uka kom det fram at det lå svært tragiske omstendigheter rundt dødsfallet til lille Rebecca Hopper 15. februar i år.

Den to år gamle jenta druknet da barnevogna hun og broren satt i falt i den iskalde sjøen ved Warren Apron utenfor Folkstone i Storbritannia.

I dag ble det kjent at ulykken skjedde da Rebeccas far snudde seg for å kysse en annen kvinne han hadde et forhold til, mens ektefellen, barnas mor, var hjemme.

I et politiavhør som ble lest opp i retten forklarte faren og kjæresten at han bare slapp barnevogna et øyeblikk da de var ved en høyde over vannet, melder BBC.

- Vi stoppet. Jeg sa «kom her» eller noe lignende og vi kysset. I et øyeblikk slapp jeg vogna, og sekunder inn i kysset hørte vi et plopp, det var som om noen kastet en stein i vannet, forteller Andrew Hopper, og fortsetter:

- Vi avbrøt kysset og tenkte «hva var det». Vi kikket begge to og så at barnevogna var borte.

Mens faren kastet seg i vannet for å ta seg av den åtte måneder gamle sønnen, prøvde kvinnen å hjelpe Rebecca, mens vitner til dramaet kastet en hjelpebøye i vannet. Men til tross for gjentatte gjenopplivingsforsøk døde jenta seinere på sykehuset.

Vogna skal ikke ha hatt hjulbremsen på, og barna var ikke spent fast ordentlig, men påtalemyndigheten har besluttet at det ikke skjedde noe straffbart.

Barnefarens kjæreste bekreftet at barnevogna kan ha begynt å trille på grunn av vinden.

Rebeccas mor, som har flyttet fra mannen, prøver nå å komme videre etter datterens død.

- Rebecca var min nydelige lille jente, og brødrene hennes og jeg savner henne hvert sekund av dagen. Selv om dagens kjennelse vil hjelpe oss å ta det neste skrittet, kunne ulykken som tok livet hennes så enkelt vært unngått, sier hun i en uttalelse som ble lest opp under den rettslige høringen.

DØDE: Rebecca Hopper (2) druknet da barnevogna hun og broren satt i falt i sjøen.
DØDE: Rebecca Hopper (2) druknet da barnevogna hun og broren satt i falt i sjøen. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling