Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Redaksjonene i P4 smelter sammen

Radiostasjonen P4 tar grep for å skille seg fra den tradisjonelle medieverden. Gjennom enheten Byrå P4 fordeles alt innholdet i ulike mediekanaler, melder nettavisa digi.no..

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

P4 Radio Hele Norge AS gjør alvor av planene om å lage et digitalt mediehus, etter å ha annonsert dette over lengre tid. Nå etableres Byrå P4, en enhet der all innholdsproduksjonen samles.

Anne Jortveit som overtok som programsjef da Svein Torgersen forlot skuta i fjor, får ansvaret for hele P4s innholdsproduksjon. Samtidig skiller P4 ut sin salg- og markedsledelse, slik at radiostasjonen får to operative enheter.

Dette innebærer at det dannes en redaksjonell enhet med rundt 45 mennesker og en salgs- og markedsorganisasjon med rundt 30 personer. Anne Jortveit får ansvaret med å tilpasse innholdet, enten det dreier seg om lyd, tekst eller bilde gjennom radio, web, WAP, SMS og liknende, skriver digi.no.

(Dagbladet.no)