- Redd for Kristiansen

KRISTIANSAND (Dagbladet.no): Viggo Kristiansen kikket ofte gjennom soveromsvinduet til en nabojente. Da hun anmeldte ham, gjorde han skytebevegelser. - Jeg var redd ham. Jeg tenkte «Hvis jeg møter ham alene, så skjer det noe mer», fortalte hun retten i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kristiansens mor skal vitne

Viggo Kristiansen er tiltalt for å ha kikket inn vinduet hos en jente i nabolaget på Eg. Den 25-år gamle jenta som han kikket på, møtte i formiddag som vitne i retten.

Før jenta kom inn i rettssalen, satte Kristiansen seg som vanlig med ansiktet skjult. Den røde ansiktshuden i panna og på kinnene hans avslørte likevel en slags reaksjon hos den drapstiltalte.

Kristiansen har tilstått at han klatret opp på verandaen til den vevre jenta og kikket inn gjennom soveromsvinduet hennes da hun kledde av seg. Men han hevder at han bare sto der en gang.

- Det har bare vært ei gang. Om andre har løpt rundt, så er det meg som har fått skylda. Det kan ha vært andre, påsto Kristiansen i retten forrige torsdag.

Den unge kvinnen har en annen historie: Hun forteller at Kristiansen sto på verandaen hennes mange ganger. Dagbladet.no kjenner til at flere andre jenter også oppdaget en kikker utenfor vinduene sine i nabolaget på Eg. Ingen av dem er i tvil om at Viggo Kristiansen sto bak kikkingen. Men det var bare den 25-år gamle jenta som anmeldte ham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer