Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Reddet av helikopter

Reddet ut fra fjellside etter tre kalde timer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- De tre guttene er hele og fine, men ble kjørt til sykehus for opptining og legesjekk, forteller operasjonsleder Ragnar Lyssand ved Hordaland politidistrikt. De ble heist opp og fløyet ut av helikopter rundt klokken 2330.

De tre guttene meldte fra om at de satt fast i fjellsida klokken 20.15. - Etter å ha stått der i 10 minusgrader i tre timer er det forferdelig kaldt, fortalte Eirik Walle, redningsleder ved Hovedredningssentralen på Sola.

- Den siste heisen hadde gått ned, og de bestemte seg for å forsøke å gå ned fjellsiden ved Hangursbanen på Voss. Det har endt med at de verken kommer seg opp eller ned, opplyser operasjonsleder Ragnar Lyssand ved Hordaland politidistrikt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling