Reddet av sydenferie

De to mennene som er tiltalt for drapet på drosjesjåføren Thomas Knutsen , var egentlig ute etter en 25 år gammel mann. Men han var på Lanzarote da de drapstiltalte prøvde å finne ham. - Han sa aldri at han ikke likte meg, sier 25-åringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En sydenferie kan ha reddet livet til en 25-årig bekjent av mannen som har tilstått at han skjøt Thomas Knutsen i Nittedal 27. januar i fjor.

- Han sendte en tekstmelding til meg, og spurte hvor jeg var, sier 25-åringen til Dagbladet.

- Jeg var lei hele fyren, og gadd ikke svare på tekstmeldingen, sier han.

25-åringen var på ferie på Lanzarote. Det kan ha reddet livet hans. Først i dag ble han klar over at navnet hans sto øverst på dødslista.

- Det forundrer meg egentlig ikke. Jeg hadde en mistanke om at noe var galt. Men han sa aldri at han ikke likte meg, sier 25-åringen.

Han tror at årsaken til at han skulle drepes, var at den drapstiltalte var sammen med ei dame som 25-åringen kjente fra før.

- Jeg ba ham holde seg unna henne. Han spurte om det var en trussel, og jeg sa at ikke var det. Men jeg ba ham igjen om å holde seg unna. Han fortalte noen mafia-historier som virket som om de var hentet fra Donald Duck. Jeg trodde ikke på ham. Jeg sa at han bare kunne sende mafia-vennene sine på meg, men jeg regnet med at det bare var oppspinn.