Reddet etter fire dager

Ble sittende fast i liten hule.

SATT FAST: Sum Bora satt fast mellom disse steinene i fire dager før redningsmannskaper fikk hentet ham ut. Foto: Battambang Province Authority Police / AP
SATT FAST: Sum Bora satt fast mellom disse steinene i fire dager før redningsmannskaper fikk hentet ham ut. Foto: Battambang Province Authority Police / AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

28 år gamle Sum Bora, som ble fanget i en liten hule i jungelen i Kambodsja i helga, ble onsdag reddet etter å ha sittet fast i fire dager, skriver nyhetsbyrået AP.

Bora ble sittende fast i hula da han var ute i jungelen for å plukke flaggermusavføring - guano - som brukes som gjødsel, og som fattige bønder samler og selger for å ha en ekstrainntekt.

Mistet lommelykt

Bora skal ha kilt seg fast i hula i det han forsøkte å få tak i en lommelykt han hadde mistet. Da falt han, og ble sittende fast.

Da mannens familie ikke hadde hørt fra ham på tre dager, begynte de å lete etter ham. Etter hvert klarte mannens bror å lokalisere ham, og de fikk kontaktet myndighetene om hvor han befant seg.

Ekstremt svak

200 redningsarbeidere begynte så arbeidet med å frigjøre den uheldige mannen. De hakket løs deler av steinene han satt fast mellom, i en redningsoperasjon som tok rundt 10 timer.

Den 28 år gamle mannen ble frigjort rundt klokka seks onsdag kveld. Han framsto ekstremt svak og ble ført til et sykehus i nærheten.

- Vi har reddet ham. Han er i live og kan snakke, men han er svak. Han har ikke fått mat eller vann på fire dager, sier politisjef i provinsen, generalmajor Ouch Sokhon, ifølge Khmer Times.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer