Reddet fremmed hund fra å drukne

Hylles som helt av utenlandske medier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I fjor vinter ble Ove Karlsen helt på hjemstedet Førre, da han reddet en vilt fremmed Berner sennenhund fra å drukne i et isbelagt vann.

Nå har heltehistorien spredt seg til utlandet og blitt omtalt av flere store amerikanske og britiske aviser.

- Jeg ble plutselig oppringt av Daily Mail blant annet, jeg husker ikke hva alle avisene som har ringt heter, men de var alle veldig interesserte i historien min og ville dele videoen jeg har på min youtubekonto av hendelsen (se video over), forteller Karlsen som er overrasket over all oppmerksomheten.

Rørt til tårer Da hendelsen skjedde var det nemlig bare lokalavisa Haugesunds avis som viste medieinteresse for den gode gjerningen.

I tillegg har Karlsen fått massevis av mail fra folk som har sett videoen hans.

- Det er flere som forteller at de har grått mens de har sett på fordi de har blitt så rørt, det er veldig overveldende.

Handlet på impuls Selv vil han ikke omtale redningen som en heltedåd.

- Jeg gjorde det jeg måtte gjøre og handlet egentlig på impuls. Da kona ringte og fortalte at hun så en hund som var i ferd med å drukne, visste jeg at jeg kunne hjelpe til, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer