Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Reddet mor (56) fra drukningsdøden

Bilen skjente ut av veien, traff en stolpe og havnet i vannet. Kvinnen (56) kan takke sin 28 år gamle datter for at ikke ferieturen endte i katastrofe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mora ble nemlig sittende fast under vann i sikkerhetsselen i den ni meter brede elva, ifølge TV2.no.

- Hun var blå om leppene. Datteren trodde hun var død. Det er ingen tvil om at kjæresten min kan takke datteren for at hun lever, sier Jørn Hafstad til TV2.no.

Det var på vei hjem fra en ferietur i Nord-Norge ulykken skjedde. Mor og datter valgte å kjøre gjennom Sverige fra Tana til Oslo.

- På riksvei 47, fire mil nord for Strømsund i Jämtland, skjente bilen av en aller annen grunn utfor veien. Bilen sneiet borti rekkverket på en bro, traff en stolpe og raste ned i en ni meter bred og 1,5 meter dyp elv, sier inspektør Kent Person politistasjonen i Strømsund til TV2.no.

28-åringen satt og sov i bilen, og bråvåknet med hodet og kroppen under vann. Bilen lå opp ned i vannet. Etter å ha kommet seg løs reddet hun også sin mor, som ifølge TV2.no var livløs og blå om leppene etter å ha lagt under vann.

Mor og datter ble fraktet til sykehus i Østersund, og er nå utenfor fare.

(Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media