Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Reddet naken mann fra alligator

Fire menn dro mannen løs fra dyregapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det måtte fire politimenn til for å redde mannen fra alligatormunnen.

Politiet i Lakeland, Florida, fikk rundt klokken 04.00 i går natt lokal tid flere telefoner om en mann som ropte om hjelp. De dro ut til stedet hvor innringerne hadde hørt ropene fra, og fant Adrian J. Apgar i munnen på en 3.6 meter lang alligator.

Vanskelig
Det er usikkert hvordan det hele skjedde, men da politimennene fant Apgar i alligatormunnen var han naken og under påvirkning av crack.

Redningsarbeidet var ifølge politiet vanskelig, fordi det var så mørkt ute at de ikke kunne skyte mot dyret. Også etter at alligatoren hadde sluppet taket hadde de problemer med å få den 113 kilo tunge mannen opp av vannet.

Gjerningsdyret

Alligatoren hadde nesten spist av den ene armen til den 45 år gamle mannen, og knekt den andre. Han ble kjørt til nærmeste sykehus. Tilstanden hans er kritisk, og det er usikkert om armen kan reddes.

En mistenkt alligator ble hentet opp av vannet timer etter hendelsen. Det er ifølge nyhetsbyrået AP usikkert om dette er samme alligator, men den skal ha vært aggressiv. Og den befant seg i nærheten av åstedet.

Det opplyses ikke hva som vil skje med det mistenkte, aggressive gjerningsdyret.

DEN MISTENKTE: Timer etter angrepet hentet alligatorfangerne opp dette mistenkte gjerningsdyret. Foto: Scanpix
DEN MISTENKTE: Timer etter angrepet hentet alligatorfangerne opp dette mistenkte gjerningsdyret. Foto: Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!