Brasil:

Reddet sønnen fra drukning - omkom

Et brasiliansk ektepar omkom da de hoppet i sjøen for å redde sin 13 år gamle sønn fra å drukne.

DRUKNET: Felisberto Sampaio and Inalda Sampaio omkom da de reddet sin 13 år gamle sønn fra å drukne. Foto: Jam Press
DRUKNET: Felisberto Sampaio and Inalda Sampaio omkom da de reddet sin 13 år gamle sønn fra å drukne. Foto: Jam Press Vis mer
Publisert

10. januar var ekteparet Felisberto Sampaio (43) og Inalda Sampaio (42) på ferie med sin 13 år gamle sønn på Camaçari Beach i João Pessoa i fylket Paraíba.

Strandturen tok en brå vending da ekteparet la merke til sønnen deres strevde i bølgene. De skrekkslagne foreldrene løp ut i havet for å prøve å redde sønnen.

Felisberto og Inalda Sampaio druknet i redningsforsøket.

Sønnen deres ble til slutt reddet av lokale fiskere og et annet familiemedlem som var på stranda. Det skriver Jam Press, gjengitt av blant annet New York Post.

Nødetatene rykket raskt ut til stranda og fikk ekteparet opp fra vannet. Det ble forsøkt gjenopplivning på stedet, men livene til Felisberto og Inalda Sampaio sto ikke til å redde.

OMKOM: Tidligere blogger og influenser Tuva Willassen (28) omkom i en drukningsulykke i Tyrkia. Nå minnes hun av både tidligere bloggkollegaer og venninner. Foto: Privat Vis mer

Den 13 år gamle gutten ble også behandlet av helsepersonell på stranda og fraktet til sykehuset. Han er angivelig på bedringens vei, skriver Jam Press.

Den lokale presten til ekteparet, Leonardo Meneses, har siden hyllet helteinnsatsen til Felisberto og Inalda Sampaio.

- Omstendighetene er veldig smertefulle og vanskelige for oss å forstå, sier han.

Det er fortsatt uklart om myndighetene undersøker det skjebnesvangre redningsforsøket, ifølge Jam Press.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer