REDDET UT:  Brannvesenet i Drammen hadde kontroll med boligbrannen i åsen over Strømsø ved 16-tiden. Alle beboerne kom seg velebrget ut. Foto: Jonny Olsen.
REDDET UT: Brannvesenet i Drammen hadde kontroll med boligbrannen i åsen over Strømsø ved 16-tiden. Alle beboerne kom seg velebrget ut. Foto: Jonny Olsen.Vis mer

Reddet ut av brennende hus i Drammen

Minst seks var hjemme. Også nabohus evakuert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Minst seks beboere var hjemme da det begynte å brenne i et bolighus i Granveien 6 i åsen over Strømsø i Drammen i ettermiddag, ifølge vitner ved brannstedet.

Ingen ble skadd.

- Ifølge folkeregisteret har fem personer adresse i i huset - en familie med to barn og en femte person. Det er to leiligheter i huset, og skadeomfanget kan tyde på at brannen startet i andre etasje, sier operasjonsleder Tor Stein Hagen i Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.

Halve Drammen så brannen Alle kom seg velberget ut, og flere nabohus måtte evakueres av fare for at brannen kunne spre seg.

- Brannen var synlig fra store deler av Drammen, og det kom mange meldinger i løpet av kort tid. De første ble registret klokka 14.37, sier operasjonsleder Rune Dahlberg i Vestviken 110-sentral til Dagbladet.

Brannen var under kontroll en snau time etter at de første meldingene kom