REDDET: Tyrkiske redningsarbeidere arbeidet ved en kollapset bygning i byen Erci? 26. oktober, etter at et stort jordskjelv på 7,2 rammet den tyrkiske østlige provinsen Van 23. oktober. Det internasjonale forbundet av Røde Kors har sagt at hundrevis, muligens tusenvis av mennesker er fortsatt fanget i ruinene. Foto: Mustafa Ozer / AFP / Scanpix
REDDET: Tyrkiske redningsarbeidere arbeidet ved en kollapset bygning i byen Erci? 26. oktober, etter at et stort jordskjelv på 7,2 rammet den tyrkiske østlige provinsen Van 23. oktober. Det internasjonale forbundet av Røde Kors har sagt at hundrevis, muligens tusenvis av mennesker er fortsatt fanget i ruinene. Foto: Mustafa Ozer / AFP / ScanpixVis mer

Reddet ut etter 91 timer i jordskjelvruinene

Redningsarbeidere har funnet en 19-åring i live i et sammenrast bygg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tenåringen ble funnet i et sammenrast bygg i byen Ercis, 91 timer etter at den tyrkiske byen ble rammet av et kraftig jordskjelv.

Det melder NTB. Den unge mannen ble funnet torsdag.

Ifølge tyrkiske myndigheter er 523 mennesker nå bekreftet omkommet etter det kraftige skjelvet som hadde en styrke på 7,2.

For redningsarbeiderne som graver seg dypere og dypere inn i de sammenraste bygningene i og rundt byen Van, svinner håpet om å finne overlevende for hver time som går.

For to dager siden fant redningsarbeiderne en 2 uker gammel jente:

Azra Karaduman var fanget i sammenrast bygning i nesten to døgn.
 
Bare timer senere ble både den lille jentas mor og hennes bestemor også funnet i live.