Redningsaksjon etter snøskred i Voss

Politiet vet ikke om noen er tatt av raset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nødetatene har fått melding om et snøskred mellom Ljosanbotn og Mjølfjell i Voss kommune i Hordaland. En redningsaksjon er iverksatt.

Politiet fikk meldingen om skredet klokken 19.27, og innringeren skal ha sett skredet på avstand med kikkert. Ifølge politiets opplysninger går det skispor inn i skredområdet, skriver Bergens Tidende.

- Men dette er et område det ofte går skigåere, så det kan være gamle skispor, understreker operasjonsleder Bjarte Rebnord i Vest politidistrikt til avisen.

Han opplyser at en politipatrulje med hund er på stedet, og at brannvesen og luftambulanse er på vei. I tillegg er Norske Redningshunder og ulike skredgrupper fra Røde Kors kalt inn. Beredskapstoget til NSB er også satt i beredskap og redningshelikopter etterspurt.

Rebnord ber folk melde fra dersom de har bekjente i området som ikke har kommet hjem til avtalt tid.

- Vi kan per nå ikke si om det er folk i området, sier informasjonsleder Geir Sakariassen i Hordaland Røde Kors til avisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer