Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Reduserer gjelda med 88 millioner

Terra-kommunene Narvik og Haugesund har fått redusert sin gjeld med 88 millioner kroner etter en rettsavgjørelse i London.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Terra-kommunene Narvik og Haugesund har fått redusert sin gjeld med 88 millioner kroner etter en rettsavgjørelse i London.

Avgjørelsen fra London gjør at Narvik ifølge NRK har fått redusert sin gjeld fra 202 millioner kroner til 137 millioner kroner, mens Haugesund opplyser at de har fått redusert sitt tap med 23 millioner til 112 millioner kroner.


Haugesund skriver imidlertid på sine nettsider torsdag kveld at kommunen vil anke avgjørelsen fra London.


- Den delen av dommen som gjelder virkningene av en ugyldig låneavtale, hvor retten kom til at det skulle skje en tilbakeføring fra begge parter, påankes. Rådmannens beslutning om å anke ble gjort i samråd med et enstemmig formannskap, står det å lese på Haugesund kommunes nettsider.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling