Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Betongbil kjørte av veien og veltet:

Redusert framkommelighet på E6 etter betongbil-velt ved Ås

Sjåfør melder om smerter i ryggen.

KJØRE AV VEIEN: Sjåføren har klaget over smerter i nakket og vil bli tatt hånd om av helsepersonell etter at betongbilen kjørte av veien og veltet ved Ås. Foto: Dagbladet-tipser
KJØRE AV VEIEN: Sjåføren har klaget over smerter i nakket og vil bli tatt hånd om av helsepersonell etter at betongbilen kjørte av veien og veltet ved Ås. Foto: Dagbladet-tipser Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Øst politidistrikt meldte like over klokka 14.00 i dag at en betongbil hadde kjørt av veien ved en rundkjøring ved Høyunglsetta ved Ås.

Lastebilen var lastet med betong, og kjørte rett ut i grøfta, hvorpå den veltet.

- Sjøfør har smerter i rygg, og dette følges opp av helsepersonell, melder politiet på Twitter, som også skriver at det er redusert framkommelighet forbi stedet.

- Trafikken går noe forbi der, men samtidig noe trafikk blir omdirigert via brua over Ski, sier operasjonsleder ved Politiet Øst, Kari Monsen til Dagbladet.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 13.45 i ettermiddag, og både politi og helsepersonell jobber nå på stedet.

- Den tilbakemeldinga vi har fått er at sjåføren må til legevakta, men helsepersonell på stedet gjør sine vurderinger der, sier operasjonsleder Kari Monsen til Dagbladet.

Politiet jobber nå med å få klarhet i hva som har forårsaket ulykka. I tillegg legges det planer for hvordan betongbilen kan bli berget bort fra stedet.

- Den veier en del, så man jobber nå med å finne et tidspunkt for berging som ikke er til for stor hinder for annen trafikk, sier Monsen.

MÅ BERGES: Politiet jobber nå med å få klarhet i hva som har forårsaket ulykka. I tillegg legges det planer for hvordan betongbilen kan bli berget bort fra stedet. Foto: Dagbladet-tipser
MÅ BERGES: Politiet jobber nå med å få klarhet i hva som har forårsaket ulykka. I tillegg legges det planer for hvordan betongbilen kan bli berget bort fra stedet. Foto: Dagbladet-tipser Vis mer