Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Reece kunne ikke huske hvordan han kom seg hjem. Før han sjekket mobilen

Kom ut for politiskøyere.

LYSTIG: Betjentene poserer lystig for kamera mens Reece selv ligger i senga og gjør «hang ten»-tegn. Foto: Privat
LYSTIG: Betjentene poserer lystig for kamera mens Reece selv ligger i senga og gjør «hang ten»-tegn. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Reece, fra byen Launceston på den australske øya Tasmania, hadde en særdeles fuktig aften på byen i helga. Så fuktig at han overhodet ikke kunne huske hvordan han endte i senga hjemme.

Men det var før han sjekket mobilen.

«Full kontroll»

De siste bildene i kamerarullen var nemlig selfier av to lystige politifolk - en svært bedugget Reece gjør selv et «hang ten»-tegn (en surfegest, uttrykk for full kontroll, red.anm.) i senga, ifølge news.com.au.

«Jeg gikk bare igjennom mobilen, og det viser seg at disse herlige [slang for kvinnelig kjønnsorgan] tok selfier etter at de kjørte en dritings meg hjem. Jævla helter», skriver Reece på Facebook.

Bildet har siden gått viralt. Tasmanierens kompis delte så en screenshot av posten på Reddit, og politiet la det ut på sin hjemmeside, med en formaning om å planlegge hjemtransporten før man går på byen.

- Da er det ingen fare for deg selv, familien din, venner eller andre på veien, sier overbetjent Craig Fox ifølge politiets innlegg.

Oppringt av drosjeselskap

Fox forklarer at politiet vanligvis ikke kjører fulle folk hjem, men at de «alltid leter etter et sikkert sted for alle som er påvirket av alkohol».

- I dette tilfellet ble politiet kontaktet av et drosjeselskap som ønsket hjelp til å få mannen hjem. Da patruljen ankom, fant de ut adressen hans, kjørte ham hjem og ventet på at en venn ankom for å passe på ham, sier overbetjenten.

- Fordi han var noe sliten, benyttet betjentene seg av anledningen til å forevige øyeblikket med en selfie, i tilfelle han ikke ville huske hvordan han kom seg hjem, hvilket var sannsynlig, sier Fox.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!