Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Refser Hermansen

Det politiske rabalderet etter at Telenors fusjonsplaner ble kjent sist onsdag, fortsetter med uforminsket styrke. Nå går Venstres finanspolitiker Terje Johansen ut og advarer Bondevik-regjeringen mot Ap-vennlige toppledere i Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg spør meg: Hvor er Tormod Hermansens lojalitet? Hos eierne eller hos Arbeiderpartiet? Det er grunn til å stille dette spørsmålet etter de begivenhetene som kom til å prege nyhetsbildet i forrige uke, sier Terje Johansen til Dagbladet.

- Det som skulle være regjeringens 100-dagersfest, endte med en sabla nedtur da Telia-saken kom opp. Lekkasjen var uhyre velplassert i tid, sier han.

Venstres stortingsrepresentant fra Akershus mener regjeringen Bondevik bør ha lært seg en lekse etter Telenor/Telia-spetakkelet.

- Kjell Magne Bondevik og hans mannskap må nå huske på at Arbeiderpartiet har plassert sine folk i så godt som alle viktige maktposisjoner her i samfunnet.

- Hver gang regjeringen i framtida skal behandle viktige saker som de ønsker å ta tid og ro for å trenge til bunns i, bør de tenke over hvem som sitter i de aktuelle maktposisjonene, sier Johansen.

Han ønsker ikke å legge skylda på Tormod Hermansen eller andre i konsernledelsen for Telenor-lekkasjene. Johansen presiserer at det er nokså uinteressant å finne kilden til lekkasjen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!