Refser Listhaug: - Dette arrangementet burde hun holdt seg langt unna

- Dette er religiøs skandalevirksomhet, sier Levi Fragell.

REFSES:  Onsdag kveld var Sylvi Listhaug på arrangementet «Jesus helbreder i dag» i Telenor Arena. Det får hun kraftig kritikk for. FOTO: NTB scanpix
REFSES: Onsdag kveld var Sylvi Listhaug på arrangementet «Jesus helbreder i dag» i Telenor Arena. Det får hun kraftig kritikk for. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Torsdag kveld avsluttes arrangementet «Jesus helbreder i dag» i Telenor Arena. Det er TV Visjon Norge som arrangerer.

Det store trekkplasteret er den selveklærte apostelen Guillermo Maldonado, som selv hevder han utfører mirakler, helbreder folk og driver ut demoner.

Onsdag kveld var også innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug på konferansen. Hun snakket om integrering fra scenen.

Tidligere leder av Human-Etisk Forbund, Levi Fragell, som selv har en bakgrunn fra pinsebevegelsen, har fulgt arrangementet på TV Visjon Norge, som sender alt direkte.

- Hensynsløs bløffmetode Han er ekstremt kritisk til både Sylvi Listhaugs deltagelse under arrangementet og innholdet i programmet. Det er spesielt det at predikanten Maldonado spesifikt ba folk med psykiske problemer komme frem på scenen, som får Fragell til å reagere.

- Det er veldig spekulativt av predikanten. Der kan du påstå helbredelse uten at det synes. Det er jo noe helt annet om folk kommer frem med tydelige fysiske skader. Dersom en deprimert sier at han ble glad og lykkelig etter «helbredelsen», så påstår man at det var en guddommelig hendelse. Det er en gedigen spekulativ og hensynsløs bløffmetode, sier Fragell.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer