Corona

Refser Raymond:
- Sjokkert

Høyre-ordfører Tom Georg Indrevik i Øygarden kommune går knallhardt ut mot Oslo-byrådsleder Raymond Johansen (Ap) etter Johansens munnhoggeri med Høyre. Byrådsavdelingen i Oslo slår knallhardt tilbake.

HARDT UT: - Jeg er sjokkert over at han bruker en partipolitisk tilnærming når det ikke er det, sier Øygarden-ordfører Tom georg Indrevik om Oslo-byråfsleder Raymond Johansen. Foto: Marit Hommedal / NTB
HARDT UT: - Jeg er sjokkert over at han bruker en partipolitisk tilnærming når det ikke er det, sier Øygarden-ordfører Tom georg Indrevik om Oslo-byråfsleder Raymond Johansen. Foto: Marit Hommedal / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Øygarden-ordfører Tom Georg Indrevik (H) går knallhardt ut mot Oslo-byrådsleder Raymond Johansen.

- Det er utrolig skuffende at han gjør dette til noe partipolitisk når det er en samlet og faglig begrunnelse om en ny nasjonal strategi, sier Indrevik til Dagbladet.

Fredag gikk Tone Wilhelmsen Trøen (H), leder for Stortingets helse- og omsorgskomité, hardt ut mot regjeringens pandemihåndtering på NRKs «Politisk kvarter». Mandag morgen slo Johansen tilbake i samme program. Høyre «roper ut om unødvendige tiltak», lød hans svar, ifølge NTB.

- Vi kan ikke hver eneste gang det er økt smitte, rope på staten. Hver enkelt har også et personlig ansvar for å gjøre noe, sa Johansen til statskanalen.

Seinere samme dag gikk Høyres gruppeleder i Oslo, Anne Haabeth Rygg, hardt ut i Dagbladet og ba byrådslederen om å gjeninnføre påbud om munnbind i hovedstaden.

Byrådssekretær Kaia Storvik (Ap) avviser kritikken fra Indrevik, og omtaler den som «pussig». Les hele svaret hennes lenger nede i saken.

- Utrolig skuffende

Øygarden-ordfører Tom Georg Indrevik (H) forteller til Dagbladet at han søndag sendte byrådslederen en e-post med saksdokumenter fra et møte med kommunene i Bergensregionen, Helse Bergen og Haraldsplass diakonale sykehus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer