Regines kamp sprenger bloggrekordene

Nå kan du se malerienes hennes på tidenes mest leste blogg.

SPRENGER GRENSER:  Regine Hansen Stokke (17) oppdaterer sin egen blogg om kreftsykdommen, livet og døden hjemme fra stua i Kristiansund. Lesernes interesse er overveldende. Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN
SPRENGER GRENSER: Regine Hansen Stokke (17) oppdaterer sin egen blogg om kreftsykdommen, livet og døden hjemme fra stua i Kristiansund. Lesernes interesse er overveldende. Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Historien til Regine Hansen Stokke (17) har satt leserrekord for norske blogger.

Etter at Dagbladet på papir, nett og video fortalte om hennes kamp mot alvorlig kreftsykdom og de tankevekkende livsutsiktene hun selv formidler i egen dagbok, har Regines blogg sprengt gamle rekorder på landets største nettsted for bloggere.

Samtidig venter Regine og familien på at ledende sykehus i utlandet kommer med respons på henvendelse om vurdering av hennes sykdom, i samråd med hjemlig lege.

«Jeg har jo faktisk fått et tilbakefall. Men det er som forventet. Jeg er forgiftet. Det vil ikke forsvinne. Jeg venter på en redning.»

Malerier på bloggenDet skriver Regine mandag kveld. Ett døgn seinere har hun lagt ut bilder av malerier sine på bloggen, til stor begeistring i kommentarene fra trofaste bloggvenner.

- Fredag var det over 100 000 sidehenvisninger og 35 000 unike lesere på Regines blogg. Det var langt over 20 000 unike lesere også hver dag i helgen. Slike oppmerksomhet rundt en blogg har vi ikke hatt de seks årene blogg.no har eksistert, sier nettstedets gründer og ansvarlige, Rafiq Charania, til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer