COMEBACK? En statlig russisk etat har registrert flere internettadresser som kombinerer navnet til statsminister Vladimir Putin og valgåret 2012. Foto: REUTERS/SCANPIX
COMEBACK? En statlig russisk etat har registrert flere internettadresser som kombinerer navnet til statsminister Vladimir Putin og valgåret 2012. Foto: REUTERS/SCANPIXVis mer

Registrerer Putin-domener på internett

Internettadressene kan tyde på at Vladimir Putin håper på et comeback som president.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Det er blitt registrert flere adresser som kombinerer navnet til den russiske statsministeren og valgåret 2012, ifølge nyhetsbyrået Reuters. En av dem er Putin-2012.rf.

Noen domener knyttet til sittende president Vladimir Medvedev er imidlertid ikke blitt registrert. Ifølge Reuters kan det tyde på at han ikke planlegger å stille til gjenvalg, mens Putin tar sikte på å få tilbake sin gamle jobb som statssjef.

Putin hevder selv at han ennå ikke har bestemt seg for om han vil stille som kandidat i presidentvalget i 2012. En talsmann for statsministeren avviser at registreringen av internettdomenene avslører Putins framtidsplaner.

Vladimir Putin er Russlands mest populære politiker, og mange mener at han fortsatt er landets egentlige leder, til tross for at han gikk av som president i 2008.

(NTB)