GRATULERER: Dag Terje Andersen benytter kvinnedagen til å gratulere landets kvinner, og spesielt kvinner med innvandrerbakgrunn. 
Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
GRATULERER: Dag Terje Andersen benytter kvinnedagen til å gratulere landets kvinner, og spesielt kvinner med innvandrerbakgrunn. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX Vis mer

Regjeringen gratulerer innvandrerkvinner med dagen

Arbeids- og inkluderingsminister Dag Terje Andersen feirer dagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Arbeids- og inkluderingsminister Dag Terje Andersen (Ap) gratulerer landets kvinner, og spesielt kvinner med innvandrerbakgrunn, med dagen 8. mars.

- I dag, på den internasjonale kvinnedagen, vil jeg spesielt hilse til kvinner i Norge med innvandrerbakgrunn. Norge trenger den kompetansen og erfaringen dere bidrar med, sier Andersen i en pressemelding.

Han mener situasjonen slett ikke er rosenrød for innvandrerkvinnene, men sier at utviklingen er på rett vei.

- Fortsatt møter kvinner med innvandrerbakgrunn mange utfordringer, både som kvinner og som innvandrere. Dette er utfordringer regjeringen tar tak i. Samtidig er jeg glad for å se hvordan god integrering foregår landet rundt, i det stille og helt naturlig - på arbeidsplassen, i nabolaget, i organisasjonslivet og på høyskoler og universiteter. Det er gledelig å konstatere at kvinner med innvandrerbakgrunn studerer mest av alle. Det lover godt for framtiden, sier statsråden.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer