Regjeringen gratulerer innvandrerkvinner med dagen

Arbeids- og inkluderingsminister Dag Terje Andersen feirer dagen.

GRATULERER: Dag Terje Andersen benytter kvinnedagen til å gratulere landets kvinner, og spesielt kvinner med innvandrerbakgrunn. 
Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
GRATULERER: Dag Terje Andersen benytter kvinnedagen til å gratulere landets kvinner, og spesielt kvinner med innvandrerbakgrunn. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Arbeids- og inkluderingsminister Dag Terje Andersen (Ap) gratulerer landets kvinner, og spesielt kvinner med innvandrerbakgrunn, med dagen 8. mars.

- I dag, på den internasjonale kvinnedagen, vil jeg spesielt hilse til kvinner i Norge med innvandrerbakgrunn. Norge trenger den kompetansen og erfaringen dere bidrar med, sier Andersen i en pressemelding.

Han mener situasjonen slett ikke er rosenrød for innvandrerkvinnene, men sier at utviklingen er på rett vei.

- Fortsatt møter kvinner med innvandrerbakgrunn mange utfordringer, både som kvinner og som innvandrere. Dette er utfordringer regjeringen tar tak i. Samtidig er jeg glad for å se hvordan god integrering foregår landet rundt, i det stille og helt naturlig - på arbeidsplassen, i nabolaget, i organisasjonslivet og på høyskoler og universiteter. Det er gledelig å konstatere at kvinner med innvandrerbakgrunn studerer mest av alle. Det lover godt for framtiden, sier statsråden.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer