- Regjeringen sendte Storberget til ulvene

Carl I. Hagen mener Knut Storberget ble ofret av kollegene.

- STORBERGET BLE OFRET:  - Det er ikke rart han ble syk, sier Carl I. Hagen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX .
- STORBERGET BLE OFRET: - Det er ikke rart han ble syk, sier Carl I. Hagen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

 (Dagbladet.no): Fremskrittspartiets Carl I. Hagen mener dagen hendelser bekrefter at regjeringen 29. januar godkjente bruk av hijab til politiuniformen.

- Den pressemeldingen de har sendt ut i dag bekrefter det VG skriver. Den eneste grunnen til at religiøse hodeplagg var et tema på denne regjeringskonferansen var at en kvinne fra Sandnes hadde spurt om hun kunne bruke hijab til politiuniformen. Så var det noen som ikke likte begrepet hijab og derfor snakket om religiøse hodeplagg, men det er klart at det ikke var snakk om kalott eller skaut.

- Det ble endret til religiøst hodeplagg for å skjule for det norske folk hva de egentlig drev med. Debatten dreide seg om hijab. Vi vet alle at det var hijab som ble diskutert, sier Carl I. Hagen.

- Sendte Storberget til ulveneHagen er klar på at Storberget ble ofret av Jens Stoltenberg, Kristin Halvorsen og Liv Signe Naversete.

- Etter regjeringskonferansen 29. januar sendte så Justisdepartementet ut et notat som var i tråd med dette vedtaket. Deretter kom stormen. Først forsvarte Storberget forslaget, og det var ingen tegn på at regjeringen tok avstand fra det. Etter hvert skjønte de at de hadde tatt feil og at dette fikk uante konsekvenser. Men i stedet for at de tre regjeringslederene gikk ut og sa at de hadde tatt feil så sendte de Knut Storberget til ulvene. De ofret Knut Storberget, og da er det ikke rart at han ble syk. Dette sier også litt om de interne forholdene i regningen, noe som understrekes av at disse notatene nå er lekket til pressen, sier Hagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer