Regjeringen varsler tidenes strengeste NAV-krav

- NAV kutter i stønadene hvis man ikke oppfyller kravene, enten det gjelder sosialhjelp, dagpenger eller arbeidsavklaringspenger, sier arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H).

ER I JOBB: Hussam Najjor (31), syrisk flyktning og trebarnspappa, er strålende fornøyd etter å ha fått fast jobb på IKEA ved å delta på NAVs såkalte hurtigspor. Her i samtale med arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
ER I JOBB: Hussam Najjor (31), syrisk flyktning og trebarnspappa, er strålende fornøyd etter å ha fått fast jobb på IKEA ved å delta på NAVs såkalte hurtigspor. Her i samtale med arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en sofa på IKEA sitter Hussam Najjar gledestrålende og forteller arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie om sine erfaringer med NAV.

31-åringen flyktet til Norge fra Syria i oktober 2015 sammen med flere tusen andre. Etter halvannet år på flyktningmottak i Kristiansand og Harstad bor han nå i leilighet i Oslo sammen med kone og tre barn på fire, to og ett år.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer