Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Regjeringen vil ansette flere politifolk

Regjeringen vil øke bevilgningene til ansettelser av nyutdannende politifolk og gi mer penger til IKT-utvikling i politiet i neste års statsbudsjett.

NYUTDANNEDE: Regjeringen ønsker flere politiansettelser. Bildet er fra uteksameneringen av studenter fra Politihøyskolen i 2011.
Foto: Lars Aamodt / NTB Scanpix
NYUTDANNEDE: Regjeringen ønsker flere politiansettelser. Bildet er fra uteksameneringen av studenter fra Politihøyskolen i 2011. Foto: Lars Aamodt / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Økt satsing på samfunnssikkerhet og beredskap er en av hovedprioriteringene i neste års statsbudsjett.

Regjeringen foreslår å øke bevilgningene til IKT i politiet og til ansettelser av nyutdannende polititjenestemenn. Regjeringen vil også øke bevilgningen til dagens redningshelikoptre, slik at beredskapen kan opprettholdes fram til nye redningshelikoptre er på plass. Regjeringen vil legge til rette for at nye redningshelikoptere skal kunne leveres i perioden 2016-2020, og tar sikte på kontraktsinngåelse i 2013.

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap og Justis- og beredskapsdepartementet styrkes også i forslag til neste års budsjett.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media