Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Regjeringens rikeste er imot skattelistene

Lisbeth Berg-Hansen er uenig med Stoltenberg.

REGJERINGENS RIKESTE: Den nye fiskeriministeren, Lisbeth Berg-Hansen (t.h.), etter at hun overtok nøkkelkortet fra Sylvia Brustad i Fiskeri og kystdepartementet tirsdag ettermiddag. Foto: Jon-Michael Josefsen/Scanpix
REGJERINGENS RIKESTE: Den nye fiskeriministeren, Lisbeth Berg-Hansen (t.h.), etter at hun overtok nøkkelkortet fra Sylvia Brustad i Fiskeri og kystdepartementet tirsdag ettermiddag. Foto: Jon-Michael Josefsen/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Nyutnevnt fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen (Ap) er imot offentliggjøring av skattelister.


Hun er regjeringens rikeste.

Fremskrittspartiet uttalte seg kritisk til offentliggjøringen av skattelistene i Stortingets spørretime onsdag. I sitt tilsvar sa Jens Stoltenberg at offentliggjøring er viktig for ytringsfriheten i Norge.

Lisbeth Berg-Hansen, som tirsdag ble utnevnt til ny statsråd i Fiskeri- og kystdepartementet, sier til NRK at hun er uenig med statsministeren.

- Jeg skulle gjerne sett at det ikke var slik. Ikke først og fremst av hensyn til meg, men hensynet til unger og familien for øvrig. Jeg liker det ikke, sier Berg-Hansen.

Hun mener offentliggjøringen kan føre til mobbing blant barn.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media