– Regjeringens svakeste øyeblikk

Sponheim uforståelig til Andersens skryt av regjeringens Hydro-håndtering.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Venstreleder Lars Sponheim har lite til overs for Næringsminister Dag Terje Andersens uttalelser om at regjeringen har gjort et usedvanlig godt arbeid i Hydro-saken.

– Det er regjeringen og regjeringens håndtering som er skyld i det hele. Andersen ble orientert av Hydro-styret om saken, og kunne ha stoppet det. Han burde sagt til Reinås at han burde reforhandle. Da hadde ikke alt dette skjedd, sier parlamentarisk leder i Venstre Lars Sponheim til Dagbladet.no.

Næringsminister Dag Terje Andersen (Ap) er usedvanlig godt fornøyd med regjeringens håndtering av den såkalte Hydro-saken, kommer det fram i et nyhetsskriv fra Arbeiderpartiet publisert i dag. 

Sponheim er overbevist om at regjeringen selv ser at saken er dårlig håndtert, og at Andersens uttalelser er et forsøk på å glatte over.

– Dette er kanskje noe av det svakeste denne regjeringen har levert. Dette viser vel at angrep er det beste forsvar, når Andersen får seg til å si noe slik. Hadde han ment det, ville han vært mer forsiktig i uttalelsene, sier Sponheim.

- Feil å gi styret ansvaret

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer