Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Regjeringsforhandlingene legges til Moss

Forhandlingene starter 2. januar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I en funkisbygning fra 1930 som opprinnelig var en kortbølgestasjon bygget for Televerket, skal Høyre, Frp og Venstre forhandle om ny regjeringsplattform.

I tillegg til de vakre omgivelsene på Jeløya i Moss var det kanskje hotellets motto som lokket partiene til Østfold: «Det lille stedet for de store tanker», kan vi lese på Jeløy Radios nettsider.

I en pressemelding opplyses det at regjeringsforhandlingene innledes med en kort presseorientering med de tre partilederne 2. januar klokken 10.

Pressen blir for øvrig henvist til nabohotellet Refsnes gods som ligger en kort biltur fra Jeløy Radio.

Sonderingene mellom Høyre, Frp og Venstre om et mulig regjeringssamarbeid pågikk i hele høst, før Venstre-leder Trine Skei Grande 9. desember varslet at partiet var beredt til å innlede reelle forhandlinger.

Det er ventet at forhandlingene vil vare rundt to uker. Dersom de ender med at Venstre trer inn i regjeringen, er det antydet at fredag 19. januar kan bli datoen da de nye statsrådene viser seg på slottsplassen for første gang.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!